Tort owocowy. W puszystym kremie budyniowym ułożone są różne owoce, a następnie zalane wiśniową lub malinową galaretką.
Czterostopniowy Serca
ok. 100 - 120 porcji
Czterostopniowy Spiral
Czterostopniowy
Trzystopniowy
ok. 70-100 porcji
Trzystopniowy Spiral
Dwustopniowy Swing
ok. 50 porcji
Dwustopniowy
Jednostopniowy
Wielkości tortów: 12, 16, 28, 32, 40 i 60 porcji
ok. 60-90 porcji
ok 110 - 130 porcji
ok. 70 porcji
ok. 100-120 porcji
Pięciostopniowy
ok. 130-150 porcji
Czterostpniowy
ok. 100-130 porcji
ok. 110-130 porcji
ok. 50-70 porcji
Czterosipniowy
ok. 110-130 porcji.
ok. 90-110
ok. 130-150
Dwustopniowy prostokątny
ok. 60 porcji
ok. 90 porcji
Księga Komunia
Wielkości tortów: 20-60 porcji
Jednostopniowy Komunia
Wielkości tortów: 30-60 porcji
Prostokątny
Wielkości tortów: 20, 30, 40 i 60 porcji
Wielkości tortów: 12, 16, 28 porcji
Wielkości tortów: 28, 32, 40 porcji